Dyrlæge

Dyrlæge i Brønderslev nær Aalborg & Hjørring
Har du brug for at få tilset dit dyr af en dygtig dyrlæge, så er det præcis, hvad du finder på Brunder Dyrehospital 2018 ApS, nær Aalborg, Hjørring og Vrå i Nordjylland.

Dine dyr er i sikre hænder hos os​

Vi er to smådyrsdyrlæger, som alle har flere års erfaring i branchen, så dine dyr er i de sikreste hænder. Alle har vi både privat og fagligt en enorm interesse for dyr, der gør, at vi hver dag glæder os til at komme på arbejde og hjælpe dit og mange andre dyr. Vores dyrlæger har udstyr og kompetence til at udfører de fleste undersøgelser og operationer. Derudover har vi også en veterinærsygeplejerske med stor erfaring inden for sit område.

Akut brug for en dyrlæge?

Udenfor vores åbningstid, fra kl. 17 til kl. 8, henvises vagtpatienter til AniCura hospitalerne i Aalborg (Svenstrup, Gistrup og City Syd) på telefon 70 27 82 12. Der gøres opmærksom på, at der her udover vagttillæg, opkræves et gebyr for servicering af eksterne kunder.​

Kontakt os gerne

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, inden for hvilke områder den enkelte dyrlæge er specialiseret, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at snakke med en dyrlæge.​ Du kan også kontakte os på 98 80 06 00.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.