Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereCertificeret Catfriendly Clinic

Vi ELSKER katte her på stedet, men vi ved også at katte er som udgangspunkt bekymrede pessimister, og alt nyt er som udgangspunkt dårligt nyt. Især udenfor territoriet som er essentielt for kattens tryghed. 

Det er derfor vigtigt at vi har en grundlæggende adfærdsforståelse, så vi kan gøre kattens dyrlægebesøg så stressreduceret som tænkeligt muligt. 

Dette er også hvorfor ISFM, (International Society of Feline Medicine) har certificeringen Catfriendly Clinic, hvor Brunder dyrehospital har en flot placering som Sølvklinik. 

Vi er derfor på dyrehospitalet forpligtede til at tilgodese kattenes specifikke behov, samt håndtere katten så skånsomt som muligt, udfra fearfree konceptet. Desuden er personalet også forpligtet til altid at besidde den nyeste viden, og alt vores udstyr bla. ifm, anæstesi, røntgen og i laboratoriet også godkendes. 

Husk at Fagveterinærsygeplejerske i familiedyrs adfærd, Ninna, er vores katteekspert. Så har i spørgsmål om adfærd eller andet, er I velkomne til at tage kontakt. 

Når du kommer ind på vores klinik, vil du se at der i venteværelset er et "kattehjørne".

Hjørnet er dækket af en halv-væg, hvor der bagved er en katteparkering - her kan du sætte din transportkasse. 
Halv-væggen er med til at nedsætte kattens stressniveau, fordi den ikke kan se hundene, samt at komme op i højden giver en følelse af ikke at være udsat på gulvet. I katte hjørnet står der en kasse med tæpper. Disse har sprayet Feliway (beroligende feromoner) på sig og tæppet kan du med fordel lægge over kattens transportkasse. Det giver en fornemmelse af at være gemt. 

Mange små tiltag vil bidrage til et overordnet bedre ophold. Og gode oplevelser skulle meget gerne gøre en positiv forskel på "dyrlægekontoen". 

Vil du lære mere om Catfriendly Clinic? 

Klik her for at læse mere ❀