Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAdfærdsbehandler Rikke Svensson

Mød vores eksterne adfærdsbehandler Rikke Svensson 

 

Har din hund adfærdsproblemer?

Gør i haven, tisser indenfor, er aggressiv på gåturen, hopper op ad gæster, har svært ved at være alene hjemme, ødelægger dine ting, vogter sin mad, er urolig og kan ikke falde til ro eller udviser anden uønsket adfærd. Så er det vigtigt, at du får hjælp hurtigst muligt.

Jo hurtigere du beder om min hjælp, jo før er problemadfærden væk.

Din hund er unik, og jeg tilbyder en individuel løsning til netop dig og din hund:

  • Jeg hjælper dig med at forstå din hund
  • Du får en personlig behandlingsplan, der er nem at følge
  • Vi mødes online – derfor kan jeg hjælpe dig, uanset hvor du bor (I Nordjylland kan vi efter ønske mødes hjemme hos dig)
  • Jeg får det til at føles rigtigt for både dig og din hund – du skal ikke længere kæmpe med bekymringer, stress og skyldfølelse

Målet er, at din hund udvikler sig fra problemhund til drømmehund. Lad mig hjælpe dig og din hund:

  • Book gratis et uforpligtende onlinemøde: www.digmighund.dk eller sms 50549414 - jeg ringer tilbage til dig. Så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der er den rigtige løsning for dig

 

Priser (Marts 2024):

Adfærdsstartpakke 1150 kr. – løsningen til dig, der har et mindre adfærdsproblem med din hund, som du gerne vil have hjælp til, før det vokser sig stort.

Adfærdsbehandling 2950 kr. – løsningen til dig, der oplever større adfærdsproblemer med din hund, som er ved at vokse dig over hovedet.

 

 

Adfærdsrådgiver Rikke Svensson, certificeret instruktør fra Karen Pryor Academy, certificeret i træningsprogrammet ”Control Unleashed” af Leslie McDevitt og certificeret i træningsprogrammet "Separation Anxiety” af Malena DeMartini. Rikke er medlem af Pet Harmonys mentorprogram for professionelle adfærdsrådgivere. I mentorprogrammet er der fokus på forskningsbaseret, effektiv og etisk forbedring af livskvaliteten for hunde med adfærdsproblemer og deres mennesker. Det er de principper, som Rikke arbejder ud fra. Desuden er hun ansat som Faculty Advisor ved Victoria Stilwell Academy, hvor hun er med til at uddanne nye hundetrænere. 

----------------------------

 

”Din altid positive tilgang er meget smittende og din måde at forklare det, jeg oplever, så jeg kan se og forstå det fra Calvins perspektiv, har været meget lærerig.”

Merete og Calvin

 

”Til onlinemøderne forstod Rikke at gribe os, hvor vi var. Når vi var fortabte, og når vi var gladest. Vi er enormt stolte, af den udvikling Murphy har haft over de sidste måneder”

Morten, Rikke og Murphy

 

Event kalender