Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDen sidste rejse​

Som kæledyrsejer ønsker vi alle, at vore kære venner må sove stille ind, når deres tid kommer.

Har I svært ved at tage beslutningen eller er I i tvivl om det er tiden, eller det rigtige at gøre, står vi klar til at vejlede og rådgive dig om den vanskelige beslutning - hvad enten det drejer sig om alderdom, sygdom, forringet livskvalitet eller adfærdsproblemer.

Selve aflivningen starter med at dyrlægen giver en bedøvende sprøjte. Det tager typisk 10-15 minutter, inden denne virker fuldt ud. Bedøvelsen er så stærk, at man ville kunne udføre en operation på dyret.

Når dyret er bevidstløs giver dyrlægen en overdosis af et andet bedøvelsesmiddel, som hurtigt giver hjertestop. Dyret mærker intet og sover stille ind.​

I kan vælge at være til stede under hele forløbet, eller vælge at gå, når dyret er bedøvet. På dette tidspunkt registrerer dyret ikke, om I er der mere – og det kan for nogle give en ro, hvis de har brug for at gå.

Vi finder den løsning der passer bedst for Jer, så roligt som overhovedet muligt. Måske det er bedst i bilen? På gulvet? Måske der skal en bamse med?

Vi tilbyder også at komme hjem til Jer. Det kan for nogle dyr være mindre stressende, end at skulle op på dyrehospitalet. 
Der er ingen regler eller krav for udkørslen - dog skal man være opmærksom på, at der kommer kørselstillæg på. 
Her kan du også selv vælge, om i ønsker at begrave dyret hjemme, eller om dyrlægen skal tage dyret med tilbage. 

Vi står klar med rådgivning, så giv gerne et kald.