Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDen sidste rejse​

Som kæledyrsejer er denne rejse den aller sværeste..

Har I svært ved at tage beslutningen selv, eller er I i tvivl om det er tiden, eller det rigtige at gøre, står vi altid klar til at vejlede og rådgive Jer om den vanskelige beslutning - hvad enten det drejer sig om alderdom, sygdom, forringet livskvalitet eller adfærdsproblemer.

Selve aflivningen starter med at dyrlægen giver en bedøvende sprøjte i låret. Det tager typisk 7-10 minutter, inden denne virker fuldt ud. Bedøvelsen er så stærk, at man ville kunne udføre en operation på dyret.

Når dyret er bevidstløs giver dyrlægen en overdosis af et andet bedøvelsesmiddel, som hurtigt giver hjertestop. Dyret mærker intet og sover stille ind.​

Hvor og hvordan dette foregår bedst, er der mange løsninger på, men det foregår altid stille og roligt.   

Nogle ønsker at det sker i bilen, andre foretrækker græsplænen bagved på en sommerdag, eller måske at have yndlings tæppet, bamsen eller snacks med ind i konsultationen. 

Flere og flere vælger også at tage afsked med hunden i eget hjem. Vi kører altid ud, dog med et km-gebyr.    

En mulighed er også at være der til dyret sover helt, og komme ind i lokalet igen når dyret er afgået. Dette er oftest hvad vi anbefaler hvis der skal børn med. 

Efterfølgende er der mulighed for enten at tage dyret med hjem og begrave på egen matrikel, eller alternativt kremeret gennem os. Enten som fælleskremering eller enkeltkremering i urne.  

Ring gerne herned og få en snak om jeres situation og ønsker.