Behandlinger

Dyrlæge priser og behandling af kæledyr ​

Brunder Dyrehospital 2018 ApS, er et veludstyret dyrehospital i moderne lokaler og med konkurrencedygtige dyrlæge priser. Der er kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejerske tilknyttet stedet.

Vi udfører undersøgelser og operationer

Vi har udstyr og kompetence til at udføre de fleste undersøgelser og operationer af kæledyr, herunder røntgen-apparat, blodprøveapparat, scanner, bedøvelsesudstyr, laserterapi (til behandling af enhver form for smerte og inflammation) samt udstyr til tandrens og tandbehandling.

Vi samarbejder med, og henviser til, AniCuras Dyrehospitaler i Aalborg (Svenstrup, Gistrup og City Syd) i særlige tilfælde.​

Kontakt os for info og dyrlæge priser

På hjemmesiden kan du også finde informationer om forskellige almindelige sygdomme og problemstillinger vedrørende dit kæledyr.

Du er altid velkommen til at ringe på 98 80 06 00, hvis har spørgsmål til dyrlæge priser eller hvis du har bekymringer vedrørende dit kæledyr. Du kan også søge videre på nettet, hvor vi anbefaler Netdyredoktor.dk.​

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.