Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAdfærdskonsultation

Adfærdskonsultationer ved fagveterinærsygeplejerske

På Brunder Dyrehospital tilbyder vi også adfærdskonsultationer. 

Der kan være mange grunde til man føler, at man har behov for at tale med nogen om sit kæledyrs adfærd. Dyrenes adfærd er ikke altid lige nemt og forståeligt - og til tider kan det ligefrem skabe en hel del frustration, som kan fylde meget i en hverdag. 

Destruktion? alene hjemme problemer? urenlighed? usikkerhed? Eller måske bare en ændret adfærd man ikke kan tolke? Der kan være rigtig mange spørgsmål og problemstillinger man gerne vil have vendt.  

Heldigvis er der hjælp og hente. Ved en adfærdskonsultation snakker vi om, hvilke udfordringer der opleves og prøver sammen at finde en løsning. Samarbejdet er meget vigtigt her, da al adfærd er en subjektiv vurdering.

Nogle udfordringer er nemmere at arbejde sig ud af end andre, så tålmodighed er også en vigtig nøgle. 

Vi starter altid med en adfærdskonsultation til på 30 minutter, hvorefter vi sammen lægger en plan for det videre forløb. 

En konsultation koster 613,75kr.

Ninna er uddannet fagveterinærsygeplejerske i familiedyrs adfærd, og har foruden 10 års praksiserfaring som veterinærsygeplejerske arbejdet 5 år hos dyrenes beskyttelse, hvor hun især har haft adfærds vurdering, og planlægning af træningsforløb for internatets dyr som spids kompetence. 

Uddannelsen har stort fokus på kropsprog og stressnedsættende tiltag efter fearfree- konceptet, så dyrene kommer så godt igennem dyrlægebesøget som muligt. Se også forløb med negleklip som er en stor kæphest for Ninna.