Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAdfærdskonsultation

Adfærdskonsultationer ved fagveterinærsygeplejerske

På Brunder Dyrehospital tilbyder vi også adfærdskonsultationer. 

Vi har et stort fokus på adfærd her på klinikken, da vi mener at samarbejdet og forståelsen mellem os og vores firbenede venner, er altafgørende for den gensidige respekt og det gode samliv vi ønsker.

Desværre taler vi ikke det samme sprog, hvor meget vi end ønsker det, og det kan give anledning til misforståelser, der kan ende i det vi kalder ”problemadfærd”.

Dette i anførelsestegn, da der oftest er tale om normaladfærd der i visse sammenhænge er uhensigtsmæssig for begge parter, og ofte har udviklet sig til det værre.

Måske alene hjemme problemer? Aggression? Uhensigtsmæssig urinering? Angst? Opmærksomhedssøgende adfærd? Det kan være rigtig mange ting..  

Mange udfordringer med adfærd bunder i noget fysiologisk, herunder hormonforstyrrelser eller smerter. En stor del kan også tilskrives angst, frustration og stress, og ofte en kombination af flere ting.

Vi starter derfor altid med en konsultation hos dyrlægen til et generelt sundhedstjek, og herefter en vurdering af vores Fagveterinærsygeplejerske i adfærd.

Sammen finder vi en skræddersyet løsning der passer til både dyret og Jeres hverdag sammen.

Vi har stor erfaring med psykofarmaka, og supplerer ofte denne med videre træningshjælp.

Dette eks. hos vores eksterne adfærdbehandler Rikke Svensson.  

Du kan læse mere om hendes arbejde i fanen til venstre.

 

 

 

Ninna er uddannet fagveterinærsygeplejerske i familiedyrs adfærd, og har foruden 12 års erfaring som veterinærsygeplejerske, arbejdet 5 år hos Dyrenes beskyttelse, hvor hun især har haft adfærdsvurdering, og planlægning af træningsforløb for internatets dyr som spidskompetence.